HOV logo BANNER

Nederlands

Handen Af van Venezuela kreeg een uitnodiging van de vakbond ABVAKABO afdeling Zeeuws-Vlaanderen om toelichting te komen geven tijdens een solidariteitsavond over Venezuela. Na de Vlaamse solidariteitsdag voor Venezuela waait de campagne de grens over.

Read more ...

De Bolivariaanse revolutie had weer veel bijval zowel op de actie voor de ‘Cuban 5’ in Brussel, als op de activiteit voor Chili in Antwerpen, als op de ABVV-dag in Menen.

Read more ...

De Venezolaanse president Hugo Chavez gaf gisteren een vlammende toespraak op de bijeenkomst van de Verenigde Naties in New York. Je kan de speech hier bekijken.

Read more ...

De afdeling van Abvakabo-FNV Zeeuws-Vlaanderen wil een keer 'over het muurtje' van de plaatselijke vakbondspraktijk heen kijken en dat door een informatie-avond te organiseren over het Venezuela van vandaag. We publiceren hier hun bericht.

Read more ...

Een kolossale strijd is ingezet. Deze van de toekomst van de Bolivariaanse Revolutie. De presidentsverkiezingen van 3 december in Venezuela zijn hierin een belangrijk moment. De uitkomst van deze verkiezingen wordt niet alleen in Venezuela beslecht maar ook op wereldvlak.

Read more ...

De Algemene Centrale Antwerpen-Waasland heeft door haar tussenkomst over Venezuela op het ABVV-congres de aandacht van veel basismilitanten voor het eerst op de Bolivariaanse Revolutie gevestigd. Daarom interviewden we Bruno Verlaeckt, voorzitter van de AC Antwerpen-Waasland, over wat hen ertoe bracht een lans te breken voor dit Latijns-Amerikaanse land.

Read more ...

Verleden vrijdag nam in Wenen de Venezolaanse president Chavez het woord in de Arena voor een publiek van 5000 enthousiaste jongeren. Lees hier een verslag van deze spectaculaire meeting die de campagne Handen Af van Venezuela op een hoger niveau tilt.

Read more ...

Tijdens het paasweekend een activiteit organiseren is riskant voor de opkomst. Daarom hadden we bij de eerste solidariteitsdag voor Venezuela gemikt op een honderdtal aanwezigen. De kassa telde er echter 131, waarbij je nog een twintigtal anderen mag rekenen. De Bolivariaanse Revolutie beroert blijkbaar vele harten in links Vlaanderen!

Read more ...

Hier publiceren we een aantal foto's van de solidariteitsdag met Venezuela.

Read more ...

Join / affiliate to the campaign!

Make a donation!

Hands Off Venezuela's financial resources are limited so we rely on our supporters around the world.  Please make a donation of any size towards building the campaign