HOV logo BANNER

Nederlands

Handen Af van Venezuela presenteert: Venezuela, de revolutie in kaart gebracht

De campagne 'Handen Af van Venezuela' heeft haar eerste brochure uitgebracht. Een zeer informatieve kleurenbrochure over de revolutie die daar aan de gang is.

Deze eerste kleurenbrochure van onze campagne is een must voor iedereen die revolutionaire processen wil begrijpen en lessen wil trekken uit de Venezolaanse ervaring. Ze kwam tot stand met de hulp van ACOD Limburg, waarvan de Gewestelijk Intersectoraal Secretaris, Gust Haverbeke, in het voorwoord schrijft:

“Om de Belgische arbeiders en bedienden te overtuigen van de noodzakelijke steun aan het Venezolaanse volk en zijn president, is het absoluut noodzakelijk dat de mensen afdoende informatie krijgen over de situatie ter plaatse. En daarom geef ik, en anderen met mij binnen ACOD Limburg, de volle steun aan de makers van deze brochure die een schat aan alternatieve informatie bevat voor hen die zich niet willen beperken tot de berichtgeving in de gevestigde Belgische pers.”

Je kan deze brochure kopen voor 2 euro bij onze militanten. Ofwel sturen wij ze op nadat je 3 euro hebt gestort op rekeningnummer 001-1370273-30 met de vermelding ‘brochure Venezuela’.

Join / affiliate to the campaign!

Make a donation!

Hands Off Venezuela's financial resources are limited so we rely on our supporters around the world.  Please make a donation of any size towards building the campaign