HOV logo BANNER

Nederlands

Het hart van Venezuela – Solidariteitscampagne – Venezuela biedt weerstand!

 

WAAROM SOLIDAIR ZIJN MET VENEZUELA?

De Bolivariaanse Revolutie verdedigen is een democratisch en inclusief systeem verdedigen dat tot stand kwam door een ver doorgedreven burgerparticipatie en dat hoop geeft aan alle volkeren. De vooruitgang in Venezuela is niet beperkt tot haar grenzen. De Bolivariaanse ervaring is een stimulans voor alle volkeren in Latijns-Amerika en elders, een bewijs dat andere wereld mogelijk is.

 

HELP ONS!

Help ons een positieve boodschap uit te dragen in het kader van de huidige situatie in Venezuela en klaag de intense campagne van internationale desinformatie aan, die erop gericht is de Venezolaanse regering in diskrediet te brengen en te doen vallen. 

HOE GA JE TEWERK?

We nodigen u uit een “Venezolaans hart” te delen.

Stap 1: Kies en download een van de afbeeldingen met een hart hieronder en druk die af op papier.

Stap 2: Maak een foto van uzelf, uw familieleden of uw vrienden, samen met de afdruk van de afbeelding. De “specialisten” kunnen natuurlijk ook met Photoshop aan de slag. U kan ook een korte video maken, en eventueel iets inspreken in uw eigen taal.

Stap 3: Verspreid uw foto op de sociale netwerken (Facebook, Twitter…) U kan daarbij hashtag #micorazonconvzla vermelden.

Stap 4: Stuur uw foto of video door naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., eventueel met vermelding van uw naam en de gemeente waar u woont. Wij zorgen dan dat die bij de organisatoren van de campagne terecht komt. U kan ook rechtstreeks naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sturen.

ALVAST BEDANKT!

MiCoraznHAV 1

MiCoraznHAV 2

MiCoraznHAV 3

 

Join / affiliate to the campaign!

Make a donation!

Hands Off Venezuela's financial resources are limited so we rely on our supporters around the world.  Please make a donation of any size towards building the campaign